Kennismaking

Wanneer je contact met ons opneemt plannen we altijd eerst een kennismaking in. Tijdens deze kennismaking horen we graag meer over jouw project en je wensen. Samen bespreken we de mogelijkheden en kijken we naar de beste opties. Met onze jarenlange ervaring kunnen we de perfecte combinatie maken tussen de mogelijkheden en jouw wensen, waarbij we ook nog eens naar duurzaamheid streven.

Vanzelfsprekend is deze kennismaking er ook voor jou. Want een goede klik zorgt voor vertrouwen, en dat vinden we erg belangrijk.

Advies & offerte

Vaak zijn de grote lijnen van een project al uitgestippeld,  maar is er nog veel te winnen op de kleine details. Of jij nou wel of geen plan hebt opgesteld, wij kijken graag even mee. LICHT & MEER kijkt niet alleen naar de juiste oplossing voor jouw (verlichtings)probleem, maar gaat ook voor jou op zoek naar de meest duurzame optie. Dat zorgt niet alleen voor een besparing van kosten, maar ook voor besparing van energie.

Na de kennismaking kijkt ons team naar de mogelijkheden bij het project en dit nemen we op in een advies. Dit advies verwerken we in een offerte, waarin we jou precies vertellen wat we gaan doen en we je een schatting van de kosten geven.

Aan de slag!

Na akkoord op de offerte is het dan ein-de-lijk zo ver. We kunnen gaan beginnen. Bij LICHT & MEER zijn we gewend aan het werken met strakke deadlines. Omdat we snel kunnen schakelen zijn we flexibel. En dat is fijn.

We gaan zo snel mogelijk aan de slag met jouw buitenverlichting of ander project. Dat doen we vol goede moed en met heel veel energie.

Oplevering

Het moment waar je op hebt gewacht. Het eindresultaat, dat waar zo hard naartoe is gewerkt. We bekijken en bespreken het eindresultaat met je, en waar nodig worden details aangepast. Wanneer iedereen tevreden is sluiten we het project.